ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській міліції чекають на Максімова

|

Новим начальником УМВС у Львівській області з 99-відсотковою ймовірністю призначать “варяга” – генерал-майора міліції Віталія Вікторовича Максімова (народився 1955 р.).

У цього правоохоронця, який до призначення тривалий час перебував у міліцейському резерві, вельми цікава кар’єра. В середині 1990-х він працював у Чернівцях начальником карного розшуку (сам теж є уродженцем Чернівців).

Згодом – заступником начальника УМВС Закарпаття Геннадія Москаля (чим і пояснюють його призначення), пізніше – керівником УМВС Закарпаття, а тоді, оскільки все розвивається по спіралі, – знову повернувся начальником УМВС Тернополя (звільнений наказом міністра МВС Білоконя). В. Максімова вважають людиною Порошенка та Короля, і саме цим, а не міфічною діяльністю кримінального авторитета Вови – “Морди” і К. спеціалісти пояснюють “гнів” Президента щодо криміногенної ситуації на Львівщині.

Ще одним підтвердженням саме передвиборної причини зміни керівника міліції в нашому регіоні стало те, що колишнього начальника УМВС Львівщини Богдана Шкараду з 19 липня 2005 року офіційно призначили помічником міністра УМВСУ у Львівській області. Цю інформацію в телефонній розмові підтвердив сам пан Шкарада, котрий, проте, зауважив, що за власним бажанням з 19 липня до 2 вересня перебуває у відпустці. Які ще кадрові зміни, мотивовані передвиборною доцільністю, відбудуться в нашому регіоні – покаже час.

Микола Савельєв, спеціально для “Газети” та “Львівського порталу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *