ОСТАННІ НОВИНИ

Сорока не бачить можливості відновити справедливість стосовно НДІ ФТА

|

«Приватизація Львівського науково-дослідного інституту факсимільно-телефонної апаратури відбулася незаконно. Але довести це буде важко», – повідомив Західну інформаційну корпорацію начальник головного управління промислової політики Львівської ОДА Ростислав Сорока.

«Єдине, що ми можемо на сьогодні зробити для співробітників Львівського науково-дослідного інституту факсимільно-телефонної апаратури, – це перенести їхнє місце роботи в інше місце. Виселення Інституту з приміщення на вул.Смаль-Стоцького, 1 відбувається через відповідний вирок судів, у яких розглядалася ця справа. Будь-якого впливу на державну виконавчу службу ми не маємо, ми можемо тільки просити їх відтермінувати виселення Інституту на певний час, щоб знайти інше приміщення», – зазначив Р.Сорока.

За словами Р.Сороки, на сьогодні головне управління промисловості Львівської ОДА домовилося з державним підприємством «Хвиля» до розв’язання у судовому порядку цього питання про тимчасове переміщення майна Інституту та його працівників на це державне підприємство, оскільки це в юрисдикції Міністерства промполітики України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *