ОСТАННІ НОВИНИ

"Трудовики" презентували антиреформенну "вогняну ніч"

|

Адміністративна реформа в Україні є непідготовленою та передчасною. Такий основний лейтмотив прес-конференції, проведеної сьогодні у Львові керівництвом обласного осередку партії „Трудова Україна”.


Керівник ЛОО „Трудова Україна” Ігор Білецький та голова ради комітету по створенню ГО „Право і свобода” Володимир Волошин поінформували журналістів про акцію протесту „Вогняна ніч”, що відбулася 14 липня. У цей день близько 100 тисяч українців вийшли на автомобільні траси України зі свічками та смолоскипами в руках, аби продемонструвати свій протест проти адміністративної реформи, впроваджуваної віце-прем’єр-міністром Романом Безсмертним.


На Львівщині акція відбувалася на трасі Львів-Чоп між Стриєм та Сколе. „Цей район був вибраний не випадково, оскільки в результаті реформи найбільше можуть постраждати й без того обділені увагою та фінансами гірські райони області” – заявив В.Волошин. За його словами, ще близько 2 тисяч молодих львів’ян взяли участь в головній акції на трасі Київ-Одеса.


„Ми не проти реформи як такої, – констатував головний „трудовик” Львівщини Ігор Білецький. – Ми проти реформи в редакції пана Безсмертного, яка загрожує вдарити по Україні”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *