ОСТАННІ НОВИНИ

Товарів на 2 мільйони 355 тисяч гривень вилучила ДПА у Львівській області

|

687 перевірок суб’єктів підприємницької діяльності та фізичних осіб, які здійснюють перевезення товарно-матеріальних цінностей з-за кордону, а також їх зберігання та реалізацію, провели працівники Управління податкової міліції ДПА у Львівській області в ході проведення операції “Контрабанді-стоп!” з 14 до 20 липня. Про це повідомив прес-центр ДПА у Львівській області.

За результатами перевірок виявлено 182 порушення чинного законодавства та вилучено товарів на загальну суму 2 мільйони 355 тисяч гривень, в тому числі незаконно ввезених на територію України на загальну суму 1 мільйон 151 тисяча гривень, порушено 42 кримінальні справи.

Крім цього виявлено сім підпільних цехів з виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів. Донараховано за наслідками перевірок 1 мільярд 620 мільйонів 560 тисяч гривень, стягнуто до бюджету 52 тисячі гривень, за результатами перевірок знято неправомірно сформовані суми ПДВ у розмірі 30 мільйонів 67 тисяч грнивень. Відтак до адміністративної відповідальності притягнуто 32 особи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *