ОСТАННІ НОВИНИ

Голова Бродівської райради доповів Президентові про свій конфлікт з головою РДА

|

«Я скерував листа Президенту України Віктору Ющенку, в якому виклав своє бачення подій в райраді, що мають безпосереднє відношення до мене та депутатського корпусу», – заявив кореспонденту Західної інформаційної корпорації голова Бродівської райради Назар Котишин.


У листі йдеться, що «після перемоги революції громада Бродівщини сподівалася, що призначення голови РДА піде на користь нашому регіону. На жаль, голос громади, яку я представляю, голос Асоціації місцевих рад не було взято до уваги. За поданням голови Львівської ОДА, головою РДА було призначено О.Панькевича, голову Львівської обласної організації ВО «Свобода», директора Бродівського районного краєзнавчого музею, людину без відповідного досвіду роботи, навиків господарської діяльності, інтригана за натурою. Про недопустимість цього депутати Бродівської райради вже застерігали Вас в листі від 16.02 2005 року».

Н.Котишин наголосив, що «першочерговою ціллю новопризначеного голови РДА стало зміщення його з посади голови районної ради. Для досягнення цієї мети чиниться шалений тиск на депутатів ради».


«Через свою рідну сестру Ірину Сех, депутата районної ради, голову Бродівської районної організації партії ВО «Свобода», голову депутатської фракції «Наша Україна» у райраді (тепер фракція «Народний союз «Наша Україна»), за допомогою депутатів ради з партії «Свобода» та депутатів, які раніше були членами ВО «Свобода», а зараз за протекцією О.Панькевича стали членами партії «Народний союз «Наша Україна», постійно ініціюється на пленарних засіданнях ради питання про звільнення мене з посади голови райради.


З ініціативи І.Сех депутатська фракція «Наша Україна» була самовільно перейменована у фракцію «Народний союз «Наша Україна». Дивно, як може член партії ВО «Свобода» очолювати фракцію «Народний союз «Наша Україна» у районній раді? Цій брудній кампанії, на жаль, сприяють і деякі члени НСНУ, що є грубим порушенням Статуту партії та Програми партії. Районна організація партії «Народний союз «Наша Україна» не може бути кишеньковим придатком партії ВО «Свобода», – зазначає голова райради.

Також він запевняє, що неодноразово повідомляв про це голову Львівської ОДА Петра Олійника, однак «він все відповідав мені, що О.Панькевич його друг і він не може нічого вдіяти».

Н.Котишин додає у листі, що діяльність новопризначеного голови РДА вже дає свої перші плоди. З початку цього року в районі створено всього лише 158 робочих місць із доведеного завдання 1 168 місць. Жодної гривні інвестицій не вкладено у промисловість району.

«З 10 березня цього року голова РДА фактично уникає зустрічі зі мною, як головою районної ради», – наголошує у звернені Н.Котишин. Він просить Президента звернути увагу на ситуацію, що створилася в районі, щоб «нарешті припинилися експерименти над громадою району».

Назар Котишин очолює Бродівську райраду уже другу каденцію, є членом партії «Народний союз «Наша Україна».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *