ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА перевірило реєстраційні офіси області

|

Спеціалісти управління економіки Львівської ОДА закінчили перевірку єдиних реєстраційних офісів у містах та районах Львівської області. Перевірено усі 20 районів і дев’ять міст обласного значення. Про це „Гал-info” повідомив виконувач обов’язків начальника управління економіки ЛОДА Микола Вознюк.


За словами Миколи Вознюка, перевірка дала хороші результати і дозволила стверджувати, що робота у офісах проходить активно і, незважаючи на певні проблеми технічного характеру, керівництво міст та районів часто погоджується власними силами вирішувати певні проблеми.


„У Червонограді, Дрогобицькому районі, Яворівському та інших ми маємо майже повністю сформований офіс, який активно і продуктивно працюватиме. Натомість у Львові ми маємо у цьому питанні найбільші проблеми, бо не вистачає потрібної площі”, — сказав Микола Вознюк.


Водночас Микола Вознюк запевнив, що проблеми технічного та матеріального характеру будуть виникати постійно, бо відкриття єдиних реєстраційних офісів справа не одного дня, а у подальшому до цих офісів планують залучати і сфери ліцензування та патентування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *