ОСТАННІ НОВИНИ

Звільнено начальників Львівської та Рава-Руської митниці

|

За невиконання бюджетних надходжень та хабарництво рішенням Голови ДМСУ із займаних посад звільнено начальника Львівської митниці Зеновія Буричка та начальника Рава-Руської митниці Юрія Подільчака. Про це „Львівському порталу” повідомила прес-служба Держмитслужби України.

Як зазначив Голова ДМСУ Володимир Скомаровський: „Саме на Львівській митниці найбільший рівень хабарництва за якими йде Рава-Руська митниця”.

Сьогодні в Державні митній службі України відбулося засідання колегії Держмитслужби на якому обговорювалися підсумки роботи митної служби за І півріччя. У засіданні колегії приймав участь Президент України Віктор Ющенко, Держсекретар Олександр Зінченко, секретар РНБО Петро Порошенко та Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин.

За підсумками колегії Президент дав доручення змінити всіх керівників митниць. Крім цього Віктор Ющенко дав місячний термін начальникам Одеської та Яворівської митниць на виправлення становища у підпорядкованих їм підрозділах за присутнє там хабарництво.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *