ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Ямельні перекрили міжнародну трасу після аварії з людськими жертвами

|

Сьогодні, 18 липня, у Яворові відбулася розширена нарада за участі голови Яворівської райради Івана Карпа та голови Яворівської РДА Ростислава Новоженця, працівників міліції та дорожніх служб району щодо ДТП на трасі у селі Ямельні, в якій учора загинув співробітник Служби безпеки України, а ще один був травмований. Відразу після ДТП мешканці Ямельні перекрили рух на міжнародній трасі Львів-Краків, вимагаючи обмежити швидкість руху транспорту та встановити у селі постійний патруль ДАІ, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації у Яворівському районі.

Водночас, мешканці села Страча та селища Івано-Франкове, які теж долучилися до акції, поставили питання про негайне відновлення будівництва концесійної об’їзної дороги. До пікетувальників виїжджав голова Яворівської райради Іван Карпа, котрий пообіцяв людям виконати усі їхні вимоги та попросив не перекривати рух на міжнародній трасі.

На нараді вирішили на ділянці дороги, що поблизу Ямельні, встановити обмеження швидкості руху. А також скерувати листа до Львівської ОДА з проханням посприяти відновленню будівництва концесійної дороги.

Відтак, сьогодні о 20.00, Р.Новоженець, І.Карпа, а також їхні заступники зустрінуться з мешканцями Ямельні, щоб доповісти їм про вжиті заходи.

17 липня цього року у селі Ямельні Яворівського району водій автомобіля «Мерседес-Бенц», мешканець Луцька, зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-2108». На місці події загинув водій «Жигулів», співробітник СБУ, а його співпрацівника з травмами різного ступеню важкості – госпіталізовано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *