ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники СІЗО припинили голодування

|

Дев’ятеро працівників Львівського СІЗО №19 сьогодні о шостій вечора припинили голодування. Про це “Львівський портал” повідомив один із учасників голодування Олег Вовк. “Ми зібралися і вирішили припинити голодування” – сказав він.

За словами О.Вовка, підставою для такого рішення стало виконання вимог голодуючих – Державний департамент з виконання покарань прийцняв рішення відсторонити від виконання обов’язків начальника СІЗО Василя романишина на час проведення перевірки скарг працівників СІЗО. Водночас, двоє голодувальників, які потрапили до лікарні, все ще залишаються на лікарняному ліжку.

Близько місяця тому майже сорок працівників СІЗО поскарждилися на дії свого начальника і вимагали перевірки. Тиждень тому 9 з них почали голодувати, вимагаючи, аби В.Романишина усунули від виконання обов”язків, бо залишаючись на своїй посаді він здійснює тиск на підлеглих.

В.Романишин відкидає усі звинувачення на свою адресу і збирається подавати на протестувальників у суд. На його захист також виступила частина працівників СІЗО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *