ОСТАННІ НОВИНИ

Батько смертельно поранив свого півторарічного сина

|

Півторарічний хлопчик помер у реанімаційному відділенні Миколаївської ЦРЛ з діагнозом „гематологічний шок, різана колота рана задньої поверхні правого стегна”, яку йому наніс батько під час сімейної сварки. Про це повідомив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Ця трагедія сталася у селі Верин Миколаївського району після того, як родина хлопчика відсвяткувала у день Петра і Павла іменини батька. Як встановили правоохоронці, після того, як гості розійшлись між чоловіком і дружиною виникла сімейна суперечка, під час якої чоловік бив вікна, а згодом пішов до літньої кухні, і, взявши кухонний ніж, почав робити надрізи на руках. В цей час дружина намагалась відправити доньку до сусідів, дівчинка побігла у напрямку дверей і покликала за собою братика. Маленький хлопчик наздоганяючи сестру зашпортався і впав. Мати підбігла до дитини і помітила краплини крові, які крапали з ніжки малюка та ніж, який лежав поряд.

Як з’ясувалося, чоловік нехотячи кидаючи ножа на землю влучив у стегно сина. Відтак відносно нього порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 122 Кримінального Кодексу України „Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження”, яка передбачає позбавлення волі на термін від трьох до п’яти років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *