ОСТАННІ НОВИНИ

Освітянам неправильно нараховують відпускні

|

На черговому черговому засіданні комісії по боротьбі з питань виявлення фактів корупційних діянь та забезпечення прозорості функціонування закладів та установ освіти було розгянуто ряд питань, які вивчали члени комісії протягом червня-липня цього року. Повідомляє прес-служба ЛОДА.

Зокрема заступник голови Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Г. Долішня на засіданні комісії підняла питання щодо виплати відпускних працівникам освіти. Пані Долішня зазначила, що при виплаті відпускних у Буському, Жовківському, Перемишлянському, Пустомитівському, Сколівському районах, та загальноосвітніх школах Личаківського району міста Львова не враховано корегуючий коефіцієнт. Відповідні дорахування проведуть їх після повернення з відпусток. Скалалася складна ситуація з виплати відпускних працівникам освіти Сихівського, Личаківського, Залізничного та Франківського районів міста Львова, в яких виплату відпускних затримують або проводять помісячно. Відділи освіти спільно з районними адміністраціями намагаються вирішити проблему шляхом отримання позики. Проте виплату відпускних можна було б прискорити, якби повернення позики вирішувалося не у 80-ти відсотковому, а у 50-ти відсотковому режимі.

Також за дорученням комісії управління освіти Львівської міської ради вивчило ряд звернень, які надійшли „телефоном довіри”. Частина з них виявилась фальшивими. Що ж стосується питання доцільності впровадження електронно-пропускної системи у загальноосвітніх навчальних закладах міста Львова № 17, 27, 52, 60, яке управління освіти обговорило на апаратній нараді і під час зустрічі з представниками корпорації Intel Securitu Ins, введення цієї системи у заклади освіти міста не є актуальним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *