ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина серед областей, де обсяги промислового виробництва не збільшилися

|

Держкомстат представив підсумки роботи промисловості за січень-червень 2005 року. Порівняно з відповідним періодом 2004 року обсяги промислового вирЛьвівщина серед областей, де обсяги промислового виробництва не збільшилися

Держкомстат представив підсумки роботи промисловості за січень-червень 2005 року. Порівняно з відповідним періодом 2004 року обсяги промислового виробництва збільшились у 23 регіонах, крім Донецької, Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей.

Причиною цього, за словами начальника управління промислової політики ЛОДА Ростислава Сороки, є погана робота НПК „Галичина”, яка охоплює 22-24 відсотки у структурі виробництва області. «Оскільки цього року „Галичина” працювала не на повну потужність, пройшли ремонтні роботи, то ми маємо результат, який цілком прогнозований для областей, де є такі підприємства-монополісти”, — розповів Ростислав Сорока.

Також він повідомив, що у минулому році з близько семи мільярдів отриманого ВВП, півтора дала НПК „Галичина”, повідомляє „Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *