ОСТАННІ НОВИНИ

Головний есдек Львівщини заявляє про політичні репресії щодо СДПУ(о)

|

Заступник голови СДПУ (о) Ігор Шурма переконаний, що в Україні ведеться цільова робота зі знищення Соціал-демократичної партії України об’єднаної, про це він заявив під час сьогоднішньої прес-конференції.

«Те, що ведеться цільова робота по знищенню СДПУ(о) ні в кого сумнівів не викликає. Чого лише варте застосування запобіжного заходу «арешт» стосовно Різака, арешт секретаря вінницького обкому партії Дмитренка. Я думаю, цей перелік буде розширюватись і продовжуватись, – сказав пан Шурма. – Коли ми говоримо про репресії та переслідування, то їх жертвами є не тільки члени СДПУ(о), це переважно ті люди, які мали інші погляди при обранні кандидата на президентських виборах. В Україні таких людей є понад 20 тисяч, які звільнені зі своїх посад. Зараз йде підбір кадрів за принципом «свій-чужий».

Підозрілим пан Шурма вважає те, що на сьогоднішній день написав заяву про звільнення головний лікар обласної психіатричної лікарні, головний лікар психіатричної лікарні у Миколаєві, стоїть питання про звільнення головного лікаря Жовківської та Сокальської ЦРЛ, Кам’янко-Бузької лікарні, а також питання заміни головного лікаря Добротвірської дільничої лікарні, дана догана під час перебування у відпустці головному лікарю обласної стоматполіклініки. «Я не можу сказати, що це є політичні переслідування, оскільки серед перечислених людей практично членів СДПУ(о) немає, але я знаю їх позицію на виборах Президента 2004 року», – сказав Ігор Шурма.

Він також сказав, що оскільки все керівництво держави увійшло в одну партію – Народний Союз «Наша Україна», а відтак буде у виборчих списках НСНУ, то «на виборах 2006 року ми будемо свідками застосування адміністративного ресурсу у такому вигляді, в якому його ще не було за весь період історії України».

Оцінки влади головний есдек Львівщини давати відмовився, оскільки вважає доцільною репліку Президента про те, що оцінку владі можна буде давати після 9 місяців її функціонування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *