ОСТАННІ НОВИНИ

Шурма вважає „Партію регіонів”, „Трудову Україну” та „Нову демократію” потенційними союзниками на парламентських виборах

|

Заступник голови СДПУ (о) Ігор Шурма вважає „Партію регіонів”, „Трудову Україну” та „Нову демократію” потенційними союзниками на парламентських виборах. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції.

„Ми вважаємо, що об’єднавчі процеси приносять більше користі, ніж їхня відсутність. До наших стратегічних партнерів ми відносимо „Партію регіонів”, „Трудову Україну” з Коновалюком, партію „Нова демократія” Кушнарьова і ряд громадських та політичних організацій” – зазначив І.Шурма. Крім цього він сказав, що Народно-демократичну партію Пустовойтенка есдеки відносять до резерву опозиційних сил. Проте остаточне рішення зі створення блоку буде прийняте на з’їзді партії в осени.

Також пан Шурма зазначив, що відтік членів із СДПУ(о) на Львівщині фактично припинився. Крім цього є незначне поповнення обласної організації партії новими членами. Але конкретну цифру членів партії на Львівщині Шурма повідомити відмовився, мотивуючи це політчними репресіями проти них. „Складно говорити, скільки ми наберемо відсотків, бо я не знаю якої глибини і сили досягне робота репресивної машини нинішньої влади», – зазанчив секретар орбласного осередку СДПУ(о).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *