ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники Львівського СІЗО виступили на підтримку Романишина

|

Працівники Львівського СІЗО написали звернення до голови Державного департаменту України з питань виконання покарань В. Кошинця, в якому колектив виступає на захист гідності свого керівника Василя Романишина та установи загалом, а голодування своїх колег називають шантажем і фарсом. На даний момент звернення підписали 109 працівників трудового колективу СІЗО, ще біля тридцяти підписів зберуть до кінця дня. Подаємо повний текст звернення:

„Від імені трудового колективу Львівського СІЗО УДДУ ПВП у Львівській області, звертаємось до Вас з переконливим проханням посприяти нам у вирішенні ситуації, яка виникла навколо нашої установи і нашого керівника Романишина Василя Степановича, оскільки ми невзмозі більше мовчати, спокійно дивитися по телебаченню і читати в пресі весь той бруд про нащого начальника.

Нездоровий ажіотаж, який розтиражований засобами масової інформації, сприяє негативному іміджу не лише нашому керівнику, колективу, а також Державному департаменту з питань виконання покарань загалом вцілому. В зв’язку з тим, що в пресі і по телебаченню іде виключно негативна інформація щодо діяльності установи і її керівника, не заслуховується думка більшості трудового колективу як атестованого так і вільнонайманого, дана ситуація заставляє нас звернутися до Вас по допомогу.

Декілька осіб, які висловлюють безпідставні звинувачення за спиною цілого колективу і начальника, проводять агітаційну роботу, підбурюючи колектив до неправомірних дій, що призвело до дезорганізації роботи цілої установи кримінально-виконавчої системи. Люди, які не мають ані досвіду, ані бажанння до роботи, ані позитивних результатів у своїй трудовій діяльності і є порушниками дисципліни, взяли на себе сміливість звинувачувати в протиправних діях людину, яка віддала системі понад 20 років і яка сумлінною працею досягла високих результатів в роботі.

Ми всі працюємо в державній установі, головний обов’язок наш полягає в сумлінному виконанні своїх посадових обо’язків і забезпечення життєдіяльності установи. Нас дивує і обурює незрозуміла поведінка тих „офіцерів”, які залишили свої робочі місця і влаштували фарс під видом голодування. Нас дивує їх безпідставна вимога про усунення з посади начальника Романишина В.С.

За невиконання своїх посадових обо’язків, зухвалого ігнорування вказівок начальника установи та в/о начальника УДДУ ПВП у Львівській області, за порушення „Положення про проходження служби” і дисципліни, в першу чергу усунути з займаних посад і навіть з органів кримінально-виконавчої системи треба їх. Сам факт обрання засобом своїх переконань брудний шантаж-голодування вже викликає сумнів щодо їх офіцерської честі.

Ми, більшість трудового колективу, не можемо більше терпіти і вислуховувати від декількох неврівноважених осіб наклепи, образи, бруд, який виливається на нашого начальника та на всю нашу діяльність. У нас виникає питання: невже шантажем та наклепом можна поламати долю людини? Ми просимо Вас стати на захист в першу чергу інтересів більшості колективу Львівського СІЗО, який прагне працювати в нормальних умовах під керівництвом виваженого, досвідченого, грамотного керівника – Романишина Василя Степановича.

З повагою колектив Львівського СІЗО”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *