ОСТАННІ НОВИНИ

Федак зустрівся з віце-маршалком Підкарпатського воєводства

|

Сьогодні заступник голови Львівської обласної ради Тарас Федак зустрівся з віце-маршалком Підкарпатського воєводства Мірославом Карапитою та головою Сеймику Підкарпатського воєводства Кшиштофом Клаком. Участь у зустрічі взяли заступник голови ЛОДА Валерій П”ятак та керівник організаційного відділу Львівської обласної ради Андрій Болкун.

“Польща загалом і Підкарпатське воєводство зокрема є одними з основних економічних партнерів Львівщини. Тому необхідно і надалі вдосконалювати міжрегіональне співробітництво “, – зазначив Тарас Федак.

На переконання Тараса Федака, “необхідно налагодити співпрацю поміж представниками депутатських корпусів та постійних комісій. В планах проведення спільного сесійного засідання На особливу увагу заслуговує розбудова транспортної співпраці, розвиток спільної транскордонної інфраструктури та реалізація спільних проектів в цій галузі, триває робота щодо створення регіональних центрів інформації по європейській інтеграції”.

Мірослав Карапита наголосив на тому, що вже цього року потрібно провести зустрічі поміж представниками депутатського корпусу, спільне сесійне засідання і переговори з представниками бізнесових кіл. Окрім того, представники Підкарпатського воєводства братимуть активну участь в проведенні Міжнародного економічного форуму, який проходитиме в жовтні у Львові.

“Особливе зацікавлення у наших депутатів викликає досвід Польщі щодо запровадження адміністративно-територіальної реформи. Тому на часі обговорення і цієї теми”, – зазначив заступник Голови Львівської обласної ради. За результатами сьогоднішньої зустрічі буде створено робочу групу з представників Львівської обласної ради, ЛОДА та Підкарпатського воєводства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *