ОСТАННІ НОВИНИ

Залізничний район незабаром переведуть на цілодобове водопостачання

|

Перший пусковий комплекс станції знезалізнення на насосній станції „Будзень-2” в експлуатацію запустать ще цього літа. Міські управлінці запевняють, що це значно покращить водопостачання Залізничного району Львова.


За одну добу на станції можна знезалізнювати близько 50 тисяч кубометрів води. Крім того, наступного року міська влада запланувала збудувати другий такий комплекс (передбачено, що він знезалізнюватиме близько 20 тисяч кубометрів води). На усі роботи з міського бюджету виділили 10 мільйонів 991 тисячу гривень.


Міський голова Львова Любомир Буняк запевняє, що на цілодобове водопостачання Залізничний район Львова зможуть перевести ще до кінця цього року. „Частина мешканців отримуватиме воду цілодобово, інші – за розширеним графіком” – пояснив він.


Окрім цього, міський голова запевнив, що до кінця 2005 року за розширеним графіком воду отримуватимутьт 85% львів’ян, решта матимуть її цілодобово.


Загалом наше місто отримує воду із шести напрямків (Городоцького, Північного, Яворівського, Золочівського, Стрийського та Пустомитівського). За добу львів’яни використовують 290-298 тисяч метрів кубічних води. Однак й досі 30% води втрачається через значну кількість витоків. Хоча директор „Львівводоканалу” Михайло Винявський повідомив, що на сьогодні у місті кількість витоків порівняно з попередніми роками зменшено у 5-6 разів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *