ОСТАННІ НОВИНИ

Продовжено слухання справи за позовом Кендзьора до Тершовчина

|

Слухання справи за позовом народного депутата України Ярослава Кендзьора до міського голови Самбора Тараса Тершовчина було сьогодні продовжено у Франківському районному суді Львова.

На судовому засіданні були присутні як позивач, так і відповідач. На підтримку міського голови Самбора до зали засідання прийшли представники Конгресу українських націоналістів Самбора.

Під час слухання Тарас Тершовчин подав клопотання про відсторонення судді, аргументуючи це упередженістю останнього. Після короткої наради у нарадчій кімнаті, суд відхилив клопотання відповідача.

Народний депутат України Ярослав Кендзьор вимагає від міського голови Самбора Тараса Тершовчина 80 тисяч гривень моральної компенсації та 20 тисяч гривень від газети „Молода Галичина”.

Нагадаємо, що наприкінці серпня 2003 року газета Самбірської міської ради «Новини Самбора» надрукувала статтю «Хто Ви, товаришу Кендзьор» за підписом Т.Тершовчина, в якій на адресу нардепа пролунала низка звинувачень. Львівські газети передрукували цю статтю, зокрема, «Молода Галичина» без посилання на «Новини Самбора», повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *