ОСТАННІ НОВИНИ

Конференція щодо іноземних інвестицій пройде у Львові

|

Конференція „Прямі іноземні інвестиції та регіональний розвиток Львівської області”, яку організовує Організація Економічного Співробітництва та Розвитку (ОЕСD), пройде завтра у Львові. Про це повідомила прес-секретар голови облдержадміністрації Іванка Попович.

Метою конференції є представлення результатів дослідження політики щодо прямих іноземних інвестицій у Львівській області. Співорганізаторами конференції ОЕСD є Львівська обласна державна адміністрація та Агенція регіонального розвитку і європейської інтеграції.

Під час конференції представники OECD та інші іноземні експерти, що працювали над дослідженням, нададуть свої рекомендації щодо формування і впровадження політики залучення та утримання прямих іноземних інвестицій.

Результати обговорення цих рекомендацій будуть враховані в остаточній версії звіту ОЕСD про результати дослідження, який планується опублікувати цього року, а також включені до нового плану дій щодо прямих іноземних інвестицій у Львівській області.

Конференція і дослідження проводяться в рамках ініціативи Європейської Комісії, спрямованої на поліпшення умов розвитку підприємств та інвестиційного клімату для внутрішніх і міжнародних інвесторів в Україні.

Серед іноземних експертів, що братимуть участь у конференції, п. Джонатан Потер, відповідальний за аналіз регіональної підприємницької політики в ОЕСР, п. Майкл Кендалл, консультант OCO Consulting з Бельгії, міжнародний експерт щодо політики залучення інвестицій; п. Івен Петерс з Страсклайдського університету, Великобританія. В обговоренні візьмуть також участь представники органів влади та інституцій, які відіграють ключову роль у процесах економічного розвитку Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *