ОСТАННІ НОВИНИ

Спортивні клуби Львівщини працюють без ліцензій

|

Жоден з 37-ми спортивних клубів Львівщини не має ліцензії, – повідомив сьогодні під час прес-конференції директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олег Криштальський.


За його словами, окрім цього, у спортклубах Борислава, Дрогобича, Моршина, Самбора, Стрия, Жовкви, Новояворівська, Рава-Руської, слабка матеріально-технічну база та дефіцит спортивного спорядження і обладнання. До того ж, клуби здійснюють діяльність на власний розсуд, частоз порушенням методики тренувального процесу та санітарно-гігієнічних норм.


«Здебільшого цій негативній тенденції сприяє недосконалий і громіздкий механізм підготовки ліцензійних документів та надання ліцензії Держкомспортом України (сьогодні Мінмолодьспорт)», – зауважив він.


Нагадаємо, що у 2005 році в календарний план спортивно-масових заходів увійшло 38 різноманітних змагань, 2/3 яких проводяться спільно з обласними спортивними організаціями, відомствами та установами. Основна мета цих заходів – залучення різних верств населення до масових форм фізкультурно-спортивної діяльності, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *