ОСТАННІ НОВИНИ

Центр перепідготовки та працевлаштування військовослужбовців згортає свою роботу

|

Західний регіональний центр перепідготовки та працевлаштування військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, при Львівському інституті МАУП згортає свою роботу. Причиною цього є відсутність державного фінансування. Про це повідомив начальник центру Андрій Рой.

Він також зазначив, що, незважаючи на постійну фінансову скруту, центр перепідготував понад 1700 військовослужбовців, близько 600 з яких успішно працевлаштовані. З початку 2005 року центр перепідготовки розробив кілька програм для військовослужбовців.

„Ми пропонуємо курси користувачів ПК, основи підприємницької діяльності, управління персоналом, курси вивчення бухгалтерії-1С та інші. Однак, через нестачу коштів — держава припинила виділяти і тих 200 гривень на людину, що до сьогодні виділялися — ми за півроку змогли перепідготувати тільки одну групу на курсах користувачів ПК. У групі — 15 осіб. Їм довелося все ж оплачувати навчання, але зі знижною 30%”, — розповів Андрій Рой.

Начальник ЗРПЦ ЛІ МАУП надіслав звернення до директора Державного департаменту адаптації військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, та конверсії колишніх військових об’єктів Віктору Шевчуку з проханням виділити потрібні кошти та не закривати центр, повідомляє „Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *