ОСТАННІ НОВИНИ

Семінар ”Лікарняне капеланство” пройде у Львові

|

Семінар ”Лікарняне капеланство”, який організовує митрополича комісія у справах душпастирства охорони здоров’я УГКЦ, проходитиме у Монастирі Сестер-Служебниць СНДМ у Львові 20-21 липня, повідомив прес-секретаріат Глави УГКЦ.

На цей захід запрошено капелана з кожної єпархії, а також осіб, які можуть спричинитися до організації праці у цій ділянці. Згідно із повідомленням голови Комісії сестри Надії Котур, метою проведення семінару є обговорення вишколу капеланів та волонтерів, які працюють чи могли б працювати у цій ділянці душпастирства. Крім того, учасники зустрічі будуть мати унікальну можливість обмінятися своїм душпастирським досвідом та духовно обновитися.

Завданнями семінару є допомога капеланам у досягненні чіткого розуміння душпастирської ідентичності, розробка конкретних методів для ефективної пасторальної праці та вдосконалення вміння вести діалог з особами, які перебувають в критичному стані, їхніми рідними та близькими.

Для допомоги у підготовці семінару організатори запросили о. Алдо Магні, директора пасторального медичного богослов’я з Італії, який висвітлить таку тему: “Ідентичність та присутність капелана в душпастирстві охорони здоров’я”, Зеновія Онишка, заступника голови Асоціації практикуючих психологів Львівської області, голову Асоціації „За Життя”, керівника секції „Жива Надія”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *