ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці затримали священника за участь у викраденні автомобілів

|

Оперативники карного розшуку під час проведення оперативно-розшукових заходів за фактом викрадення автомобіля в мешканця Соснівки вийшли на групу осіб, яка намагалася продати потерпілому його ж автомобіль за 1 тисячу 100 доларів США. Серед затриманих опинився і священник однієї з парафій на Сокальщині, про це повідомила ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Як встановили співробітники МВС, за місцем проживання священника було виявлено відстійник викраденого транспорту. Серед виявлених автомобілів: “Фольксваген Джетта”, викрадений з одного із гаражів Соснівки, ВАЗ 2107, який викрадено ще у листопаді із селища Дубляни. Окрім виявлених автомобілів у відстійнику було також багато комплектуючих частин до автомобілів та агрегатів. За деякими із них вже встановлено, що саме тут була розкомплектована ВАЗівска шістка, викрадена із Золочева.

З огляду на злочинну схему групи, встановлено, що зловмисники викрадали здебільшого не найдорожчі, а більш-менш скромні автомобілі прямо із гаражів потерпілих. Причому ареал їх промислу охоплював декілька районів півночі Львівщини. Пересуватися ж викраденим автомобілем легше, якщо керує ним священнослужитель, який не привертає до себе особливу увагу правоохоронців.

На даний момент порушено кримінальну справу, проводиться розслідування, кожному із фактів злочину буде надано юридичну оцінку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *