ОСТАННІ НОВИНИ

Домашовець вимагає скасувати вирок стосовно його підзахисного

|

Адвокат помічника керівника польотами під час авіашоу на Скнилівському летовищі 27 липня 2002 року Юрія Яцюка Віталій Домашовець подав сьогодні касаційну скаргу до Верховного Суду України, у якій вимагає скасувати вирок Військового апеляційного суду Центрального регіону стосовно його підзахисного. Про це адвокат повідомив у коментарі Західній інформаційній корпорації.


За словами В.Домашовця, як аргумент він навів той факт, що повторна льотно-службова експертиза щодо причин катастрофи була проведена не належним чином, без попередження і її висновки не можна вважати доказами.

«Мій підзахисний також просив ще допитати двох свідків, які б виступили на його захист, суд погодився, але під час розгляду справи цього так і не було зроблено», – наголосив адвокат.

Довідка: 25 червня 2005 року судді Військового апеляційного суду Центрального регіону оголосили вирок шести підсудним у справі Скнилівської трагедії. Ю.Яцюка засудили до 5 років ув’язнення, при цьому іншого підзахисного В.Домашовця – керівника військової частини, якій належав літак СУ-27, Анатолія Дзюбицького суд виправдав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *