ОСТАННІ НОВИНИ

У липні відкриється громадська приймальна Ющенка у Львові

|

У липні відкриється львівська громадська приймальна Президента України у Львові, повідомила сьогодні під час мітингу до Дня Конституції керівник примальні, депутат обласної ради Лариса Федорів. Вона заклилкала львів`ян приходити до приймальні, де спробують допомогти у вирішенні різних життєвих проблем.

Що ж стосується самого урочистого віча, то воно вийшло аж надто скромне – до пам`ятника Шевченку прийшло близько трьохсот львів`ян, якщо рахувати міліцію та журналістів. Але без атракції не обійшлося, бо тлом для віча стали міноритарні акціонери кількох львівських підприємств, які цього дня вирішили провести акцію на захист своїх конституційних прав. Незважаючи на неодноразові заклики, протестанти таки не залишили постамент пам`ятника Кобзареві і мітинг прошов на тлі гасел на кшталт “Ми не бидло, ми не козли, ми – акціонери “Світоча” та інших.

Водночас варто зауважити, що відповідної урочистості віче так і не набрало – ні однієї першої особи обласного чи міського рівня на цьому мітингу так і не вдалося зауважити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *