ОСТАННІ НОВИНИ

Керівником міської "Батьківщини" став заступник мера Василь Лозинський

|

Учора провід Львівської обласної організації ВО „Батьківщина” виключив з партії голову Львівської міської організації ВО „Батьківщина” Емілію Подляшецьку.

Як зазначив в коментарі „Вголосу” голова ЛОО ВО „Батьківщина” Іван Денькович, рішення про виключення з партії Емілії Подляшецької було прийняте з огляду на політику, яку провадила голова ЛМО ВО „Батьківщина” а також через події, які мали місце 22 червня в Києві, коли відбувалося акції протесту біля Кабінету міністрів. Іван Денькович також повідомив, що виконуючим обов’язки голови ЛМО ВО „Батьківщина” призначено Василя Лозинського.

Емілія Подляшецька у коментарі „Вголосу” сказала, що не погоджується з рішенням проводу партії. За її словами, Іван Денькович розпочав у ЛОО ВО „Батьківщина” „репресії `37 року, хіба що без розстрілів”.

Офіційною підставою для виключення Подляшецької з партії була організація акцій протесту під Кабінетом Міністрів, проте за словами Подляшецької її там навіть не було.

Що ж до призначення в. о. голови ЛМО ВО „Батьківщина” Василя Лозинського, то, за словами Емілії Подляшецької, він є членом партії лише два тижні і, на її думку, просто не готовий обіймати таку посаду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *