ОСТАННІ НОВИНИ

За 9 місяців голови РДА дозріють до звільнення

|

Керівництво Львівської обласної державної адміністрації попередило голів РДА про те, що буде розглядатись питання про доцільність їх перебування на своїх посадах за результатами 9 місяців роботи, якщо питання бюджету та формування робочих місць буде поза їхньою увагою.


Про це в коментарі “Прес-Тайм” повідомив голова Яворівської РДА Ростислав Новоженець, який брав участь у нараді за участю керівництва Львівської ОДА та голів РДА у суботу 25 червня.

“На цьому зосереджували увагу і попереджали всіх керівників, що, коли питання бюджету чи формування робочих місць будуть поза увагою керівництва, то будуть взагалі розглядатися доцільність подальшого їх перебування за результатами 9 місяців”, – сказав він.

На нараді обговорювались питання виконання бюджету в цілому по області і, зокрема, по районах і містах.
“Акцентувалось увагу на тому, що питанням номер один це є створення робочих місць. Друге питання це проблема бюджету і щодня керівники мали б займатися цією проблематикою, бо з виконанням бюджету не все так просто, не дивлячись на те що в окремих регіонах йде ріст бюджетних надходжень разом з тим не дотягують до планових показників”, – зазначив Новоженець.

За словами Ростислава Новоженця, керівництво Львівської ОДА попередило про відповідальність голів РДА у разі не виконання першочергових завдань, повідомляє Прес-Тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *