ОСТАННІ НОВИНИ

Програму сприяння бізнесу та інвестиціям обговорили вчора

|

Семінар з обговорення програми сприяння бізнесу та інвестиціям у Львівській області „Назустріч людям” відбувся вчора у Західно-українському відділенні Центру підвищення кваліфікації на базі відпочинку „Чарівні озера” у Жовківському районі.

Ця програма розрахована на п’ять років і спрямована на залучення інвестицій як з внутрішнього українського ринку, так і з-за кордону. Вона дасть змогу Львівщині конкурувати в економічному плані з іншими областями і сприятиме розвитку економіки.

„Програма „Назустріч людям” — це ключова стратегія, яка забезпечить розв’язання складних соціальних і економічних проблем, які є на території області”, ― заявив заступник голови ЛОДА з економічних питань Валерій П’ятак.

Сьогоднішнє обговорення програми — це перший етап для її впровадження. До кінця липня буде розроблено бюджетні запити, які визначатимуть фінансування проектів. У вересні його винесуть на громадське обговорення, пізніше напрацювання розглянуть депутати, після чого проект буде затверджено.

„Проект має бути затверджений ще до кінця року для того, щоб забезпечити бюджетне фінансування у 2006 році”, ―зазначила директор Центру Підтримки бізнесу, менеджер проекту розвитку Львівщини Олена Беq, про це повідомляє „Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *