ОСТАННІ НОВИНИ

„ПОРА” пікетує сесію міської ради

|

Активісти ГО „ПОРА” сьогодні організували пікетування львівської Ратуші, у якому з хвилини на хвилину має відкритися пленарне засідання сесії міськради. Пікет присвячений планованій міськвиконкомом відбудові Високого Замку.


„Порівці” принесли великі плакати з фотографіями напівзруйнованих пам’яток архітектури Львова, що потребують негайної реставрації. Також поблизу входу до Ратуші встановлено великий стенд, на якому усі бажаючі можуть висловити свою позицію стосовно відновлення Високого Замку. Для людей, які мало орієнтуються в проблемі, члени „ПОРИ” розгорнули великий транспарант з написом „Ні – відбодуві Високого Замку”.


Сесійне засідання наразі не розпочалося. Між тим у сесійній залі міськради зібралося дуже багато людей. Більшість з них чекає на обговорення резонансних проблем – вже згаданої відбудови замку та завтрашнього відкриття польських військових поховань на Личаківському кладовищі. Учора медіа Львова поширили інформацію, що на цвинтарі Орлят таки встановлюються символи та написи, не узгоджені з Львівською міською радою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *