ОСТАННІ НОВИНИ

Засідання міжвідомчої комісії у справі Скнилівської трагедії перенесли на невизначений час

|

Засідання міжвідомчої комісії з питань мирного врегулювання претензій потерпілих у Скнилівській трагедії по відшкодуванню моральної шкоди, яке мало відбутись сьогодні, не відбудеться, повідомив голова Львівської міської громадської організації „Скнилівська трагедія” Стефан Козак.

За його словами, цю новину йому повідомила представник Міністерства юстицій України Олена Власенкова, вона ж зазначила, що, найближчим часом мають повідомити, коли призначать дату засідання. С. Козак вважає, чиновники не хочуть допомогти, а навпаки ускладнюють цей процес. „Чиновники знехтували дорученням уряду, згідно з яким засідання мало відбутись ще 1 червня. Його постійно переносять без жодних причин” – повідомив Стефан Козак.

27 липня 2002 року у Львові на військовому аеродромі Скнилів з нагоди річниці 14 Авіакорпусу, який базується на цьому аеродромі відбувалось авіаційне свято з виконанням показових польотів. Під час виконання фігури вищого пілотажу винищувач СУ-27-УБ, який пілотували Топонар та Єгоров, літак зазнав катастрофи, внаслідок якої загинуло 77 чоловік, близько 500 – отримали травми різної ступені важкості. Це найбільша техногенна катастрофа на території Львова з повоєнних часів. Також це найбільша катастрофа під час авіаційних свят у світі, передає «Гал-info”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *