ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці затримали вбивцю-гвалтівника

|

Чоловіка, якого підозрюють у тому, що він згвалтував та вбив тринадцятирічну дівчинку, затримали днями співробітники МВС, про це повідомив старший інспектор ЦГЗ УМВСУ у Львівській області Олександр Прокопчук.

Як з’ясували правоохоронці, 13-річну дівчинку вбили і згвалтували, коли вона йшла до бабусі дорогою між селами Черкаси та Денів Пустомитівського району. Ця смерть викликала значний резонанс серед мешканців Пустомитівського та Миколаївського районів. Труп дитини знайшли закопаним у посадці неподалік дороги між селами. Встановлено, що особа яка вбила дівчину, попередньо познущалася над дівчинкою та зґвалтувала її.

До роботи з розкриття вбивства було залучено всі сили як Пустомитівського райвідділу, так і правоохоронців Миколаївського району. Окрема бригада оперативників управління карного розшуку УМВСУ також цілодобово відпрацьовувала усі можливі версії.
Вже на другу добу розслідування дали свої результати. Отримано інформацію про можливу причетність до вбивства одного із жителів села Черкаси. Саме із залізничної станції цього села дитина вийшла і не повернулася.

Як з’ясували оперативникаи, очевидно чоловік, після вживання спиртного, вирішив напасти на дитину. Пройшовши за нею, та впевнившись, що цього ніхто не побачить, він затяг дівчину у насадження неподалік дороги у рові. Після цього злочинець розірвав на дівчині одяг та зґвалтував її, а потім задушив дівчину.

Подив у правоохоронців викликало те, що затриманий – сім’янин, має дитину та очікує народження ще однієї.
Після того, як дівчинка була задушена вбивця зібрав усе те, що маленька несла до бабусі у село Денів, та холоднокровно відніс до себе додому своїй дитині. Потім підозрюваний взяв лопату та пішов на місце злочину, аби закопати тіло дитини, яке вже охололо.

Зараз підозрюваний дає покази слідству.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *