ОСТАННІ НОВИНИ

Як львівські податківці грали у футбол

|

Працівники Державної податкової служби не лише вправно збирають податки, але й, як виявилося, досить непогано грають у футбол. Цими вихідними завершився традиційний чемпіонат ДПА у Львівській області з міні-футболу – повідомив прес-центр ДПА у Львівській області.

Сьомий рік поспіль податківці Львівщини у безкомпромісній боротьбі на спортивному майданчику визначають найсильнішу команду з міні-футболу.
Цьогорічний турнір проходив на спорткомплексі «Динамо», а вирішальні матчі відбулися на спортивній базі «ТВД» у селі Малечковичі Пустомитівського району.

У фіналі зустрілися дві найрезультативніші команди турніру – ДПА у області та ДПІ у місті Львові, які у півфіналах з однаковим рахунком 8:2 здолали своїх суперників.

Лише додатковий час визначив переможця турніру – здобувши перемогу з рахунком 4:2 команда ДПА у області виборола почесний трофей. Третє місце у відділу фізичного захисту управління податкової міліції. Заступник Голови ДПА у Львівській області Володимир Бербека вручив командам-учасницям пам’ятні призи та медалі, а самі футболісти отримали масу задоволення від участі у цих змаганнях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *