ОСТАННІ НОВИНИ

Суд зупинив кримінальну справу проти Олега Сала

|

Суд Галицького району Львова скасував ухвалу прокуратури Львівської області про порушення кримінальної справи за фактом зловживання службовим становищем колишнім начальником управління МВС у Львівській області Олегом Салом. Про це повідомив представник суду, передають «Українські Новини».

«Скасовано ухвалу», – сказав представник суду. За його словами, ухвала скасована, оскільки суд вважає, що при порушенні справи були допущені процесуальні порушення. Скарга з проханням про скасування ухвали була подана до суду в кінці травня.

Нагадаємо, 7 травня прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем Олегом Салом. Сала звинувачують в тому, що в 2004 році, зловживаючи службовим становищем, підписав акти про виконання будівельно-ремонтних робіт у приміщеннях УМВС на суму 432 тис. грн., проте фактично роботи не проводилися і кошти були витрачені на будівництво приватних будинків в Сколівському районі Львівської області.

Порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 364 Кримінального кодексу (зловживання владою або службовим становищем).

У січні МВС звільнило Сала з органів міліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *