ОСТАННІ НОВИНИ

Відкриття авіарейсу до Москви потрібно для розвитку бізнесу і туризму - Михайло Сендак

|

Новий авіарейс “Львів – Москва (Домодєдово), як уже повідомляв “Львівський портал” було урочисто відкрито 17 червня. Першим рейсом до Москви полетіла офіційна делегація на чолі з Головою Львівської обласної ради Михайлом Сендаком. Окрім нього, Львівщину в Москві представляли заступник Голови Львівської обласної ради Тарас Федак, депутати Львівської обласної ради Олег Канівець та Василь Романів, генеральний директор “Львівських авіаліній” Олег Ковальчук та його перший заступник Євген Криворотько.


“Відновлення транспортного сполучення з Москвою – це велике досягнення для Львівщини. І важливим є те, що ініціатива надійшла саме з Західної України. Я переконаний, що це потрібно і для розвитку бізнесу, і для розвитку туризму. Багато росіян хочуть відпочивати на курортах Львівщини і цей авіарейс дозволить значно збільшити їх кількість. Окрім росіян, цим авіарейсом на Львівщину прилітатимуть представники з Середньої Азії”, – зазначив Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак.


У “Домодєдово” Львівську делегацію зустрічали генеральний директор аеропорту Борис Шахсуваров, його заступник Володимир Камінін. “Ми розраховуємо на великий трансфер туристів і маємо надію, що з часом збільшимо кількість авіарейсів за цим маршрутом”, – сказав Борис Шахсуваров. А представники “Львівських авіаліній” в свою чергу запевнили, що зроблять усе від них залежне для комфортних і безпечних польотів, повідомляє прес-служба обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *