ОСТАННІ НОВИНИ

Олійника обрали головою регіонального відділення олімпійського комітету України

|

Сьогодні на звітно-виборній конференції Львівського відділення Національного Олімпійського Комітету України новим керівником цієї організації обрано голову Львівської ОДА, народного депутата України Петра Олійника. У роботі звітно-виборної конференції Львівського відділення НОК взяли участь 102 делегати зі 137. За кандидатуру Петра Олійника проголосував 101 делегат, один (сам Петро Олійник) утримався. Інших кандидатур на цю посаду не виявилося.

Одноголосним рішенням делегатів заступниками Петра Олійника обрано ректора ЛДІ фізичної культури Мирослава Герцика (перший заступник), начальника головного управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрія Майбороду та ректора Львівського училища фізичної культури та спорту Степана Родака.

Петро Олійник та його заступники автоматично стали членами виконкому Львівського відділення НОК України. Делегати конференції обрали ще 21 члена виконкому. Серед них – члени спортивних федерацій, відомі у минулому спортсмени. Колишнього голову Львівського відділення НОК, першого заступника голови Львівської облради Ігоря Держка обрано до виконкому НОК на Львівщині.

У своїй промові Петро Олійник наголосив, що першочергове завдання керівництва НОК у Львівській області, – визначення пріоритетних видів спорту та надання підвищеної уваги і підтримки 60-80 потенційним олімпійцям від регіону.


Участь у конференції взяв перший віце-президент НОК України Іван Федоренко.


Довідка:Національний Олімпійський Комітет України – громадська організація, котра тісно співпрацює з державними органами влади у сфері підготовки вітчизняних спортсменів до Олімпійських ігор. Каденція голови як НОК України, так і регіональних відділень триває 4 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *