ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська меблева фірма „Пурій-Дизайн” створює мережу регіональних представництв

|

Львівська меблева фабрика „Пурій-Дизайн”, яка в європейському масштабі є одним із лідерів виробництва мягких меблів на кованій основі, створює мережу регіональних дизайнерських представництв на українському ринку. На сьогодні фабрика володіє мережею фірмових салонів. Про це повідомив власник „Пурій-Дизайн” Роман Пурій.

На сьогодні на фабриці є три дизайнерські лінії: top line, middle line і white line. Тop line – ексклюзивні речі, одиничні екземпляри меблів, виготовлені на замовлення з елементами дорогоцінних матеріалів, художньої ручної роботи в преміум класі. Middle line – стандартні м’ягкі меблі, запущені в серійне виробництво і позиціонуються у ціньовому сегменті. White line – спрощена продукція (ззовні нагадує ковані меблі), розрахована на сегмент корпоративних клієнтів в низькому ціновому сегменті.

Крім цього, зараз на виробничій базі фабрики завершується монтаж обладнання фарбувального цеху, вартістю близбко 20 тисяч євро. В мебельному виробництві „Пурій-Дизайн” використовує метал, шкіру, дерево і кераміку.

На даний час „Пурій-Дизайн” експортує близько 30 відсотків продукції в Білорусь, Молдову, Польщу, Німеччину, Словаччину та Швейцарію, здійснює продаж ексклюзивної продукції під замовлення. За об’ємами експорту меблів у США фабрика потрапила в найвищу десятку українських експортерів. На українському ринку на сьогодні реалізується близько 70 відсотків продукції фабрики. Щорічний ріст об’єму продаж складає близько 50 відсотків. Основними споживачами продукції фірми є банки, ресторани, готелі, приватні будинки, резиденції високопосадовців.

Нагадаємо, що в 1996 році група приватних підприємців займалася продажем імпортних меблів, а через рік було створене спільне підприємство разом із польською фірмою „Клер”. В 2002 році була створена фірма „Пурій-Дизайн” для виходу з кованою продукцією на європейський ринок, після чого „Пурій-Дизай” поглинула компанію „Клер”.

Сьогодні Львівська меблева фабрика „Пурій-Дизайн” позиціонує себе як велика європейська дизайнерська фірма з власною виробничою базою, в яку входить велика кількість кооперантів (склообробка, виробництво кераміки, деревообробка, камнеобробка, виробництво свічок і тепличне господарство). Місячний оборот складає 400 тисяч гривень, повідомляє „ЛIГАБiзнесIнформ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *