ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник вручив державні нагороди

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник сьогодні від імені Президента України вручав у Львові державні нагороди. Указом Президента відзначено кращих працівників у сфері освіти, енергетики, промисловості та сфери послуг.

За вагомий внесок у розвиток української науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України звання „Заслужений працівник освіти України” присвоєно докторові філологічних наук Роксалані Зорівчак. За особистий внесок у розвиток української електроенергетики та багаторічну сумлінну працю звання „Заслужений енергетик України” присвоїли виконробові акціонерного товариства „Південьзахіделектромережбуд” Йосифу Качуру та першому заступникові голови правління АТ „Південьзахіделектромережбуд” Валерію Федотову. За особистий внесок у примноження матеріальних та духовних цінностей почесне звання „Заслужений працівник промисловості України” присвоїли начальнику цеху Львівського державного ювелірного заводу Вірі Дікмарьовій. „Заслуженим працівником сфери послуг України”, відповідно до указу президента, визнано гендиректора Львівської господарської спідки підприємства побутового обслуговування населення „Львівоблсервіс” Ігорю Савчикевичу. Водночас, почесною грамотою Кабміну відзначено начальника Львівського державного комунального БТІ Петра Кравця, якому вручили почесні грамоту та знак.

„Думаю ці нагороди особливо цінні, оскільки ніхто ні з ким не домовлявся, посто Президент вирішив відзначити Вас від свого імені” – зазначив П. Олійник під час вручення. Він подякував усім нагородженим за активну роботу і побажав надалі працювати для покращення добробуту України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *