ОСТАННІ НОВИНИ

“ПІАР” відновить роботу вже сьогодні

|

Івано-Франківський сайт “ПІАР” сьогодні відключили через те, що з їхньої адреси було надіслано велику кількість спаму без зворотньої адреси. Проте вже зараз їхній львівський провайдер “Укрхостинг” працює над тим, аби можна було відновити роботу сайту до кінця дня – про це “Львівський портал” повідомила менеджер “Укрхостингу” (ukrhosting.com) Лідія Валько.


За її словами, сьогодні було повідомлення з сервера, що надіслано близько семи тисяч повідомлень, але це робили не працівники “ПІАРу”. Як виявилося, незручність спричинили хакери з Росії. Л. Валько зазначила, що прикрість сталася через те, що сайт мав застару версію форуму і утворилася так звана “діра” для зловживань, чим і скористалися зловмисники. “Наразі ми робимо все можливе, щоби вони могли вже сьогодні працювати” – наголосила вона.


Нагадаємо, сьогодні надійшов лист з Івано-Франківського сайту „ПІАР” у якому вони повідомили про те, що вранці без попереджень провайдером було заблоковано сайт ПІАРу www.piar.org.ua. “Провайдер пояснює причину таких дій “порушенням норм користування мережею” і відмовляється надати конкретну мету чи причину таких дій. Ми вважаємо цей інцидент як мінімум дивним та незрозумілим, а також таким, що має на меті вплинути на редакційну політику видання. Сподіваємось, що якнайскоріше зможемо відновити свою роботу” – йшлося в листі.

Працівники ПІАРу висловили припущення, що блокування роботи їхнього інтернет-видання зумовлене тим, що вчора на сайті було опубліковано фотографії будинків, котрі ніби-то будують Ющенкові і Червоненку в природоохоронній зоні Яремча на Прикарпатті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *