ОСТАННІ НОВИНИ

Клаус та Олійник сходили на пиво

|

Президент Чехії Вацлав Клаус з дружиною сьогодні побував на „Львівській пивоварні”. Він зізнався журналістам, що в Україні випити пива йому запропонували вперше. Чеський Президент також зізнався, що, незважаючи на відданість чеському пиву, львівське йому видалося дуже смачним.

Відповідаючи на питання про легалізацію українських заробітчан, Вацлав Клаус сказав, що це не може бути односторонім рішенням з боку Чехії. Це мусить бути спільне українсько-польське рішення, до якого потім прислухатимуться громадяни України.

Президент Чехії також заявив, що, на його думку, чесько-українська економічна співпраця останнім часом помітно зміцніла. Про це свідчить те, що з ним приїхала численна делегація (чи не найбільша за кілька його останніх офіційних візитів до України). Окрім цього, саме під час теперішньої поїздки В.Клаус має найбільше зустрічей з представниками ділових кіл України.

Президент відбув екскурсію по „Львівській пивоварні”, а потім разом із супроводжуючими особами і представниками української влади відбув на невеличку дегустацію пива і презентацію „Львівської пивоварні” як підприємства.

Згідно з програмою офіційного візиту Президент Чеської Республіки опісля відвідин пивоварні має побувати у Львівському академічному театрі опери та балету ім.Соломії Крушельницької, а потім прогуляється історичною частиною міста.


Після 14 години В.Клаус зустрічатиметься в приміщенні ОДА з представниками чеських ділових кіл та представниками чеської діаспори, які проживають на території Львівської області.


Відліт Президента до Праги заплановано на 18 годину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *