ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівський полігон прибувають іноземні військовослужбовці

|

З 16 до 30 червня на території Яворівського полігону Західного оперативного командування відбуватимуться багатонаціональні міжнародні тактичні навчання програми НАТО (Партнерство заради миру) батальйонного рівня з бойовою стрільбою „Кооператив Бест Еффорт – 2005”. Про це повідомив прес-центр Західного оперативного командування.

У навчанні братимуть участь 1100 військовослужбовців з 22 країн. Українська сторона забезпечує підрозділи країн-учасниць своєю технікою та стрілецьким озброєнням. Використання будь-якої хімічної, бактеріологічної та інших видів озброєння не планується. Екологічні та спеціальні служби силових відомств держави жорстко за цим стежитимуть.

У цей час також будуть посилені заходи безпеки, доступ на територію навчального центру обмежиться. Дороги та пішохідні стежки перекриватимуться шлагбаумами та загородженнями.

Наразі на Яворівський полігон прибувають іноземні військовослужбовці. Офіцери оперативної групи штабу навчань уже зустріли та розмістили 130 офіцерів і контрактників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *