ОСТАННІ НОВИНИ

В Іспанії затримали львівського шахрая

|

Нещодавно за допомогою Інтерполу в Іспанії затримали громадянина України, якого Управління СБУ у Львівській області розшукувало за шахрайство з фінансовими ресурсами та відмивання коштів, отриманих злочинним шляхом – повідомив прес-центр УСБУ у Львівській області.

Ще у 2003 році працівники УСБУ у Львівській області виявили факт, коли посадові соби ТзОВ „Галич млин” з порушенням законодавства отримали кредит у розмірі 150 тисяч гривень.

За фактом вчинення шахрайства з фінансовми ресурсами, що завдало великої матеріальної шкоди, та легалізації коштів, здобутих злочинним шляхом, слідчий відділ УСБУ у Львівській області в 2003 році порушив кримінальну справу.

Однак, одному з керівників ТзОВ вдалося виїхати за кордон, що стало перешкодою для розслідування справи. Враховуючи це, працівники СБУ звернулися в Інтерпол в Україні за допомогою розшукувати обвинуваченого.

Наприкінці травня мешканця Львова було знайдено і затрмано в Іспанії. Наразі готуются відповідні документи для його екстрадиції в Україну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *