ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник поінформував депутатів облради

|

Голова обласної адміністрації Петро Олійник виступив з інформацією про результати роботи ОДА за сто днів перебування при владі нової команди в області. Він зупинився як на економічних, так і на політичних та соціальних аспектах. Почав свою доповідь голова із нагадування про помаранчеву революцію, коли усі стояли пліч-о-пліч, а зараз деякі політичні сили хочуть пересварити колишніх побратимів.

Що ж стоcуєтьcя економіки та соціальної сфери, то глова ЛОДА переконаний, що зміни –це лише справа часу. „Нам не все вдалося, але це справа часу, ми знаємо, що і як робити” – зазначив він. На думку П.Олійника, останнім часом змінилася якість стоснуків між державними чиновниками і депутатами – вони вже не перебувають в опозиції і мають працювати разом, бо лише у співпраці можна буде досягти тих результатів, що їх обцяла нова влада.

Також П.Олійник спрогнозував, що в бюджеті області буде понад мільярд гривень додатково від надходжень від податкової та митниці. Водночас голова ОДА підкреслив, що все одно не задоволений роботою митниці і подав свої пропозиції для поліпшення її роботи.

На запитання Віри Байси, про аналітичну записку і про Канівця, Олійник сказав, що він не має до цього ніякого стосунку і зазначив, що це прикрий збіг політичних ігор і обставин. Він також повідомив, що депутатові Канівцеві надали охорону і знають, звідки дзвонили, але не знають, хто.

Натомість депутат Остап Федоришин розкритикував голову ОДА за те, що він у кадровій політиці тягне своїх і це йому нагадує брежнєвські часи. Також депутат закликав пана Олійника визначитися із сумісництвом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *