ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській обласній раді утворено фракцію ХДС

|

У Львівській обласній раді утворено фракцію партії Християнсько-Демократичний Союз. Заяву про це на сесії облради оголосив заступник голови обласної ради Тарас Федак. Як він зазначив у заяві, метою діяльності фракції ХДС є утвердження засад християнської демократії у суспільно-політичному житті області, максимально активне відстоювання інтересів наших виборців та місцевого самоврядування, проведення моральної політики на всіх рівнях.

До складу фракції ХДС у Львівській обласній раді увійшли депутати Львівської обласної ради Тарас Федак (заступник голови Львівської обласної ради), Михайло Брегін (начальник управління соціального захисту та гуманітарної роботи), Василь Круць (головний лікар Стрийської ЦРЛ), Микола Давидович (начальник управління АТ “Проммонтаж” СУ-27″), Михайло Титикало (директор ТзОВ “Дунапак-Україна”).

Фракція ХДС заявляє, що її пріоритетними завданнями буде жорсткий контроль за витрачанням бюджетних коштів, активізація обласних програм соціально-гуманітарного розвитку Львівської області, здійснення реальних кроків із залучення іноземних інвестицій та розширення транскордонної співпраці, обстоювання інтересів представників малого та середнього бізнесу. Фракція ХДС усіма можливими способами боронитиме засад християнства, демократії та законності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *