ОСТАННІ НОВИНИ

Порушень законодавства у Трускавці комісія облради не зафіксувала

|

Тимчасова депутатська комісія Львівської облради з вивчення соціально-економічної ситуації у Трускавці не виявила порушень законодавства щодо програми покращення водопостачання та оренди земельних ділянок. Про це повідомив голова комісії Роман Гайдучок.

За його словами, усі претензії щодо законності передачі в оренду земельної ділянки площею 136 га були враховані Трускавецькою міською радою інвестору, котрий займається покращенням водопостачання у місті.

„Нам не вдалося виявити жодної кримінальної справи стосовно 136 гектарів землі. Укладено договір про оренду, і інвестор вже почав платити орендну плату в розмірі 1 мільйон 200 тисяч гривень на рік. Наголошую, що там не йдеться про продаж землі, а лише про оренду. Йшлося про те, що ця земля колись у майбутньому може продаватись”, — сказав Роман Гайдучок.

Він також зауважив, що в Трускавці було „необгрунтоване розпалювання пристрастей і втручання в повноваження Трускавецької міськради. «Ніхто не може втручатися в роботу органу місцевого самоврядування”, — зазначив голова комісії.

Роман Гайдучок також повідомив, що сьогодні під час сесії Львівської облради буде заслухана інформація про роботу комісії. Повноцінний звіт, за словами Гайдучка, буде зачитаний після того, як комісія ознайомиться з матеріалами робочої групи Львівської ОДА, котра теж вивчає ситуацію у Трускавці, повідомляє „Гал-infо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *