ОСТАННІ НОВИНИ

Затверджено остаточний порядок денний на завтрашню сесію облради

|

Сьогодні відбулось засідання президії Львівської обласної ради під час якого було остаточно погоджено порядок денний сесійного засідання. Як повідомляє прес-служба облради, під час завтрашньої сесії депутати заслухають звіт голови ЛОДА за наслідками 100 днів роботи виконавчої влади у Львівській області та голосуватимуть за Концепцію розвитку пасажирських перевезень автомобільним транспортом загального користування у Львівській області на 2005-2010 роки.

Депутати розглядатимуть питання про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.12.2000р. №1867 “Про затвердження Комплексної програми пошуку і впорядкування поховань жертв війни та політичних репресій” на Львівщині, заслухають інформацію тимчасової контрольної комісії з вивчення соціально-політичної обстановки в м. Трускавці; інформацію про стан збереження національної спадщини в Центральному державному історичному архіві України у Львові; звіт тимчасової контрольної комісії з питань перевірки фактів порушення виборчого законодавства України у Львівській області.

Члени президії підтримали пропозицію депутата обласної ради А.Дейнеки розглянути питання про затвердження заходів з безпечної експлуатації Львівського сміттєзвалища в селі Грибовичі та перспективи будівництва нового полігону твердих побутових відходів для Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *