ОСТАННІ НОВИНИ

Німецькі підприємці зустрілися сьогодні з львівськими колегами

|

Зустріч підприємців Львівщини з представниками ділових кіл Федеративної Республіки Німеччин, організатором якої виступила Львівська торгово-промислова палата, відбулася сьогодні у Львові.

Свою підтримку надали міністерства промисловості України та Німеччини.

Учасниками німецької делегації стали 24 представники чотирнадцяти німецьких компаній Західної Німеччини (Заарланду та Райланду-Пфальцу), що працюють у галузях енергетики, машинобудування, автомобільної промисловості, будівництва та сантехніки, переробки пластмас, харчової промисловості та виробництва кормів.

Програмою візиту передбачено проведення двосторонніх переговорів за спільними напрямами діяльності.

Передбачено, що у межах зустрічі відбудеться поглиблене ознайомлення з інвестиційними та виробничими потенціалом Львівщини. Також заплановане налагодження прямих контактів з місцевими підприємцями, відкриття філіалів, створення представництв, спільних підприємств.

Учасників зустрічі привітав заступник голови Львівської ОДА з економічних питань Валерій П’ятак. Він, зокрема, зауважив, що «Німеччина завжди виступала надійним партнером України, тому ми і надалі очікуватимемо на тісну співпрацю наших бізнесменів». Він пообіцяв, що «обласна влада створюватиме такі умови для роботи підприємців, аби бізнес міг реально працювати», повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *