ОСТАННІ НОВИНИ

Проти службовців обласного головного управління земельних ресурсів порушено кримінальні справи

|

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу проти службових осіб Львівського обласного головного управління земельних ресурсів та Дрогобицького ДЛГ. У 2002 році вони внесли неправдиві дані до характеристики земельної ділянки на території Трускавецького лісництва – повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Земельну ділянку продали одному із ТзОВ, що в свою чергу привело до заниженого розрахунку вартості втрат лісогосподарського виробництва. Внаслідок таких дій до бюджету не надійшло майже 130 тисяч гривень.

Окрім цього, Львівський міжрайонний природоохоронний прокурор восьмого червня порушив кримінальну справу за фактами перевищення службового становища працівниками Львівського обласного головного управління земельних ресурсів та Східницької селищної ради. Під час перевірки було встановлено, що
при наданні земельних ділянок загальною площею 70 га для житлового будівництва та будівництва санаторно-курортних комплексів в межах території курорту “Східниця”не було враховано те, що території, на яких надано земельні ділянки, не відносяться до Східницької селищної ради, а також не отримано погодження надання земельних ділянок у користувача надр та спеціальних гідрологічних служб.

Загалом органи прокуратури області за 2005 рік порушили уже 12 кримінальних справ, з яких дві кримінальні справи скеровано в суд. Складено 4 протоколи про корупцію відносно службових осіб управління земельних ресурсів у Львівській області, які розглянуті, а винні особи притягнуті до відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *