ОСТАННІ НОВИНИ

WOG розширить мережу фірмових заправок

|

ТОВ «Торговий дім «Континіум-Галичина» (Луцьк), що працює під торговельною маркою WOG, отримав від Антимонопольного комітету України дозвіл на оренду цілісних майнових комплексів двох автозаправних станцій на Львівщині. Мережа WOG віднині нараховує 42 АЗС у 8-ми областях України, – повідомили Західну інформаційну корпорацію у прес-службі ТОВ «ТД «Континіум-Галичина».

Як зазначає начальник відділу маркетингу Віктор Леуш, «під час бензинової кризи автозаправки WOG працювали стабільно і відпускали бензин без жодних лімітів. Серед наших пріоритетів – впровадження ефективної маркетингової політики з урахуванням регіональних особливостей ринку. Завдяки цьому вдалося досягти високого рівня якості нафтопродуктів та обслуговування клієнтів, оптимізації роботи у сфері реалізації супутніх товарів та послуг на АЗС».


«ТД «Континіум-Галичина» здійснює реалізацію нафтопродукту через мережу, що нараховує 42 АЗС. На сьогодні філії ТД працюють у Волинській, Тернопільській, Закарпатській, Дніпропетровській, Київській, Хмельницькій, Черкаській та Львівській областях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *