ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міська рада перетворилася на балаган – Юрій Шухевич

|

Учорашні події у сесійній залі Львівської міської ради член міськвиконкому Юрій Шухевич назвав балаганом перед виборами. На його думку, політичні протистояння між міським головою та Радою породжені передусім особистісними стосунками.

Схожої думки дотримується депутат Львівської обласної ради Роман Гайдучок. Під час „круглого столу” за участі депутатів міської ради та членів виконкому, він заявив, що учорашня спроба розпустити виконком була суто політичною акцією.

Натомість секретар Львівської міської ради Зеновій Сірик пояснив, що у міській раді йде лишень звичайна рутинна робота. „Міський виконком – це орган, який лежить під міським головою. І це зле – лежачий орган мало кому потрібен. Однак, з учорашніх подій не треба робити щось надзвичайне. Львівська міська рада є найвищим органом у місті і вправі утворювати виконком та затверджувати його персональний склад” – наголосив він.

А депутат міської ради Андрій Стецьків учорашні події у сесійній залі вважає природною реакцією депутатського корпусу. „У нашій співпраці вичерпалися моменти здорового глузду. Нормальна робота з таким виконкомом стала неможливою. Але тут немає нічого особистого,” – заявив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *