ОСТАННІ НОВИНИ

Театр для дітей та юнацтва відремонтують до 750-річчя Львова

|

Проектанти, які протягом двох тижнів повинні підготувати проектно-кошторисну документацію для реставрації глядацького корпусу Першого українського театру для дітей та юнацтва, працюють зараз у театрі. Усі реставраційні роботи у ньому планують завершити до святкування 750-річчя Львова, повідомив директор Першого українського театру для дітей та юнацтва Юрій Думич.

Крім цього у театрі побудують нову котельню. Стара була збудована ще тридцять дев’ять років тому і вже стала непридатною для функціонування. Аби актори не мерзли, на сесії Львівської міської ради депутати ухвалили виділити на побудову нової котельні 350 тисяч гривень. За словами Юрія Думича, наразі виділені кошти до театру ще не надійшли.

Вже влітку колектив театру представить дві прем’єри – «Шуршик, або той, що живе у годиннику» та «Захар Беркут». Перша вистава йтиме з червня, а друга — з липня цього року.

«Водночас, після закінчення театрального сезону ми плануємо вирушити на гастролі. — зазначив Юрій Думич. – Наразі графік ще уточнюється, але, ймовірно, що побуваємо на Закарпатті, на Міжнародному театральному фестивалі у Тернополі, а також гастролюватимемо у Польщі», повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *